Portal Home > Baza wiedzy > Połączenie FTP > Usunąłem pliki z serwera FTP, ale caly czas widzę tę samą zajętość w panelu, dlaczego?


Usunąłem pliki z serwera FTP, ale caly czas widzę tę samą zajętość w panelu, dlaczego?




System odświeża informację zużycia przestrzeni dyskowej i transferu raz na dobę – o północy. Jeżeli wówczas nie zmieni się powierzchnia konta prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod adresem: pomoc@cal.pl .

Czy artykuł okazał się pomocny?

Dodaj do ulubionych Dodaj do ulubionych    Drukuj Drukuj

Also Read
Total Commander (Views: 1258)